Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι Ειδικότητες των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης για το εαρινό εξάμηνο (2014) - Αιτήσεις μέχρι 26 Φεβρουαρίου- Σπουδές δωρεάν σε όλους


gslll
 Αιτήσεις Συμμετοχής (έως 23-02-2014)




“ΔΙΩΝΗ”
Αίτηση Εγγραφής σε Δημόσιο ΙΕΚ

Καλώς ήλθατε στην εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης Εγγραφής σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ ).
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπηρετώντας το στρατηγικό του στόχο, για παροχή Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας στη Νέα Γενιά, αναβαθμίζει τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ ), ώστε να παράσχει υψηλού επιπέδου αρχική
επαγγελματική κατάρτιση, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
Με τις προσθήκες στις παρεχόμενες ειδικότητες στα Δημόσια ΙΕΚ και τη σύνδεση των δομών και των ειδικοτήτων με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων  ενισχύεται η δυναμική των καταρτιζόμενων στην εγχώρια αγορά εργασίας  σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο.  
Με το παρόν σύστημα, δίνεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά. Για να υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε πατήστε στο σύνδεσμο «Καταχώριση Αίτησης», συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται και ελέγχετε προσεκτικά την ορθότητά τους σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβολής.
Η Αίτησή σας θα ελεγχθεί σύντομα και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα και για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εγγραφής σας μέσω του ιστοτόπου της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης  - www.gsae.edu.gr
Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και χρειαστείτε τεχνική βοήθεια μπορείτε να το αναφέρετε  στο e-mail: dioni@gsae.edu.gr και να λάβετε απάντηση το συντομότερο δυνατό.

Οι ειδικότητες ανά Δ.Ι.Ε.Κ. εδώ.

Η περίοδος αιτήσεων διαρκεί από 20/02/2014 έως και 23/02/2014

 Επαγγέλματα και Επίπεδα εκπαίδευσης

Ανακοίνωση
  1. Η ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα  http://dioni.sch.gr η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Kυριακή 23/2/2014 και ώρα 24.00 αφορά αποκλειστικά υποψήφιους που θέλουν να εγγραφούν στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης (ειδικοτήτων ΙΕΚ).
  2. Οι κάτοχοι πτυχίου ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ, ΕΠΑΣ – ΕΠΑΛ του ΥΠΕΠΘ, καθώς και οι πτυχιούχοι ειδικοτήτων ΕΠΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ ή του Ο.Τ.Ε.Κ. ή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Απασχόλησης ή του ΟΓΕΕΚΑ –ΔΗΜΗΤΡΑ του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι πτυχιούχοι ειδικοτήτων ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θες/νίκης, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Α’ εξάμηνο κατάρτισης ειδικοτήτων ΙΕΚ, μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα. Στις περιπτώσεις πτυχιούχων ΕΠΑΣ επιλέξτε ως τίτλο σπουδών το ΤΕΕ.
  3. Σε περιπτώσεις που δεν αναγράφεται βαθμός Μαθηματικών ή Νέων Ελληνικών στον τίτλο σπουδών, εισάγετε τον αντίστοιχο βαθμό της πιο πρόσφατης στο απολυτήριο τάξης όπου έχει διδαχθεί το αντίστοιχο μάθημα.
  4. Με την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και με βάση τα στοιχεία των υποψηφίων θα προκύψει κατάταξη με βάση συγκεκριμένους κανόνες μοριοδότησης και θα δοθεί στο εκάστοτε ΙΕΚ για την τελική επιλογή και εγγραφή των σπουδαστών για το έτος 2013-14 (2014 Α΄).
  5. Συνίσταται η χρήση Mozilla Firefox ή Internet Explorer για τη συμπλήρωση της αίτησης.
  6. Στην αίτηση να προσεχθούν τα παρακάτω :
  • Να καταγράψετε τον κλειδάριθμο-κωδικό που δώσατε για εισαγωγή στο σύστημα.
  • Στο πεδίο Αριθμός Ταυτότητος : χωρίς κενά και μέχρι 8 χαρακτήρες/ψηφία. Το ίδιο ισχύει και αν στο πεδίο συμπληρωθεί ο αριθμός Διαβατηρίου (παραλείποντας όλα τα ψηφία μετά το 8ο).
  • Όπου χρειάζονται ημερομηνίες να γίνεται επιλογή από το ημερολόγιο που δίνεται στη φόρμα.

Ειδικότητες ΔΙΕΚ

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΚ.pdf) Απόφαση

Έναρξη νέων ειδικοτήτων Δ.ΙΕΚ Εαρινού Εξαμήνου 2014Α

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Δ.ΙΕΚ  ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2014Α.pdf) Απόφαση

Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου ΙΕΚ

Ενημερωθείτε για την περιόδο εγγραφών στα ΙΕΚ
Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ.pdf) Εγγραφές ΙΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου